Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14 mei 2019
15:00 - 18:30

Categorieën Geen Categorieën


Nieuwe uitdagingen liggen op ons te wachten door het Klimaatakkoord in wording en de energietransitie. Wat betekent dit voor Limburg? Wat komt er op ons af? Hoe bereiden wij ons voor? Hoe pakken we het op? Hoe gaan we er voor zorgen dat we voldoende gekwalificeerde vakmensen hebben? Hoe gaan we samen kansen verzilveren? De beweging  van een energietransitie is onomkeerbaar.

Naar een nieuwe energievoorziening

Nederland gaat gefaseerd, wijk voor wijk naar een nieuwe energievoorziening. Dat heeft gevolgen voor onze huizen en gebouwen, maar ook voor onze (energie)infrastructuur. Dus zowel boven als onder de grond gaan er veranderingen plaatsvinden.

Topics voor 2019

Vragen waarmee we de komende tijd met elkaar aan de slag gaan. Topics die hierbij zeker aan de orde komen zijn de wijkaanpak zoals deze nu vorm krijgt in het klimaatakkoord, vraagbundeling, kennisontwikkeling en innovatie. Twee aardgasvrije proeftuinen vormen de basis voor een leeromgeving.

Nieuwe werkvormen

Kortom: uitdaging genoeg voor de komende jaren. Wij willen dit gaan doen met nieuwe werkvormen die passen bij de huidige tijd. Geen nieuwe versnellingstafels, maar meer agile vormen zoals hackathons en pressure-cook sessies. Natuurlijk op basis van initiëren, verbinden, leren en doen! Graag delen wij onze ideeën met jou.

Kom ook dinsdag 14 mei 2019

Wij nodigen je daarom uit voor de startbijeenkomst die gehouden wordt op dinsdag 14 mei 2019 vanaf 15.00 uur. Reserveer deze datum nu alvast in je agenda. Binnenkort word je verder geïnformeerd over het programma, de locatie en het tijdstip.